onsdag 2. mai 2007

1.mai var vi så heldige og fikk være med på tur til Normandie sammen med familien Baubérot og deres venn Madeleine. Landskapet i Frankrike imponerer! Iallefall litt:0) Kjørte gjennom grønne løvskoger i solskinn, og gjennom små sjarmerende landsbyer mens vi sang lovsanger i bilen. I den ene bilen satt Caroline, som vi har skrevet om før, oss to, Julie og Anne Ruth. Og i den andre bilen satt mannen til Caroline; Arnaud, barna Judith, Eli og Simon og en venn av familien; Madeleine. Skikkelig gøy gjeng å være på biltur med!

Vi besøkte bl.a byen Honfleur som ligger ved havet...Herlig å kjenne sjølvinden ruske i håret. Frisbee på stranden og vandring i de sjarmerende gatene gjør godt på humøret.







VI avsluttet vår ekskursjon til kystlandet i byen Ètretap som også ligger ved havet. Med sol, skyfri himmel og frisk vind vandret vi på noen spennende fjellting som denne byen er kjent for. Langt i det fjerne kunne vi skimte kanten på England.
Følte oss nesten som på Rennesøy utenom at det ikke var sauer der.






En dag i forhistorisk vikingland... Caroline fortalte at vikingene fra Norge som kom til Normandie, ble kristne og tok kristendommen med tilbake til gamlelandet...Sånn begynte kristningen av Norge. jepp. så vet dere det. Det var nok andre vikinger også som bidro til kristningen av Norge også, men nå snakker vi om Normandie.

En fantastisk dag på tur:0)

Ingen kommentarer: